5 Dakikada Yapılabilecek Hem Şık Hem Birbirinden Pratik Saç Modelleri

Her zaman kuaföre gitmek gibi bir lüksümüz olmuyor. En azından pek çok kadın için durum bu. Sürekli kuaföre gitmek vakit ve nakit kaybının yanı sıra, saçlar için de oldukça zararlı. Sürekli ısıl işleme maruz kalan saçlar bir süre sonra canlılığını kaybedip, kuruyor ve yıpranıyorlar. Ve diğer saç problemleri ortaya çıkmaya başlıyor. İşte tüm bu olumsuzlukları yok etmek için, kendi kuaförünüz olabilirsiniz. Saçlarınızı kendiniz yapabilirsiniz. Üstelik bu modeller için fön makinesi ve düzleştirici gibi ürünlere de ihtiyacınız yok Saç modellerinin hepsi resimli anlatım olarak bulunuyor.

Pratik Dağınık Topuz

Dağınık topuz sizin şıklığınıza şıklık katacak saç modellerinden bir tanesidir. Hele ki yapımı bu kadar kolay olursa bir de.. 

Dağınık Örgü Topuz
Saçlarınız dalgalıysa ya da fön çektirmek için vaktiniz yoksa, kolaylıkla yapabileceğiniz örgü topuz ile saçlarınız muhteşem bir görünüm kazanacak. Yukarıdaki dağınık topuza alternatif olarak dağınık örgü topuzu deneyebilirsiniz. Saçlarınızı kendinizin yaptığına kimse inanmayacak.

Kolay Örgü Topuz Modelleri
Bir başka örgü topuz modelimizden bir üsttekinden biraz daha farklı. Ve son derece güzel ve şık bir model. Önerdiğimiz bu örgü topuz modelini hem günlük hayatta hem de sosyal hayatta rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Salaş Topuz Modeli
Topuzlar her daim sımsıkı ve derlitoplu olacak değil ya.. Bu seferde saçlarınıza salaş topuz yapıp, saç bandı ile şıklığınızı bütünleştirin

Kolay Topuz Yapımı
Bu topuz önerimiz de daha ciddi ortamlar, yani iş toplantıları gibi ortamlar için kolayca yapabileceğiniz sıkı bir topuz modeli.. Ama son derece şık ve duruşlu bir model..

Örgülü Saç Modelleri
Örgülü saçlar sizleri daha genç ve daha farlı kılan modellerdir. Siz de çok az zaman ayırıp harika ve şık detaylı örgülü saç modelleri kullanabilirsiniz. Tıpkı üst resimdeki modelimiz gibi..

Comments