Aspirinle Cilt Problemlerinize Veda Etmek Çok Basit!



Genç kalmak tarih boyunca herkesin hayali olagelmiştir. Yıllar geçtikçe, cildimiz de yıllara meydan okumayı bırakır ve kırışıklıklar başta olmak üzere çeşitli cilt problemleri ortaya çıkmaya başlar. Peki bu bir kader midir? Asla değil. Yaşınız ilerlese bile yıllara meydan okuma devam edebilirsiniz. Hem de çok kolay bir yöntem ile. Aspirin maskesi.. Aspirin cildinizdeki kırışıklıklar başta olmak üzere pek çok cilt problemine karşı sizleri rahatlatır ve çok güzel sonuçlar verir. Bu gün sizlere 3 farklı aspirin maskesi tarifi önereceğim.

Limonlu Aspirin Maskesi

Malzemeler:
3 aspirin
2 yemek kaşığı limon suyu

Yapılışı:
Aspirinleri limon suyunun içinde tortu kalmayacak şekilde eritip macun haline getirin. Yüzünüzü yıkadıktan sonra, limonlu aspirin maskesini cildinize sürüp 10 dakika bekleyin. Bol su ile cildinizi yıkayıp, cilt tipinize uygun bir nemlendirici ile cilt bakımınızı tamamlayın.

 Yoğurtlu  Ballı Aspirin Maskesi
Malzemeler:
5 aspirin
1 yemek kaşığı yoğurt
½ yemek kaşığı bal

Yapılışı:
Aspirinleri iyice ezdikten sonra, diğer malzemeleri içine karıştırarak homojen bir macun haline getirin. Yüzünüze ılık su ile ıslatılmış bir havlu sürüp, ilk olarak gözeneklerin açılmasını sağlayın. Yüzünüzü kuruladıktan sonra, aspirin maskesini uygulayıp 30 dakika süreyle bekleyin. Bol ılık su ile yüzünüzü durulayıp, tonik uygulayın. Cilt tipinize uygun bir nemlendirici ile cilt bakımını tamamlayın.

Eksfoliasyon Aspirin Maskesi
Malzemeler:
3 aspirin
3 yemek kaşığı ılık su

Yapılışı:
Aspirinleri suda eriterek bir macun haline getirin. Yüzünüzü temizledikten sonra macunu yüzünüze uygulayın ve 10 dakika bekledikten sonra bol ılık su ile yüzünüzü yıkayın. Cilt tipine uygun bir nemlendirici ile de cilt bakımını tamamlayın.Bu kadar pratik!

Comments