Başağrısına En Doğal Çözüm Sunan İkili:Zeytinyağı Ve Tuz!

Zaman zaman baş ağrısı hepimizi sıkıntıya sokar ve hayatımızı çekilmez kılan bir yük haline getirir..Bağ ağrıları ve eklem ağrıları yaşam kalitesini oldukça düşürür. Ağrısız ve daha kaliteli bir hayat için de ağrılardan olabildiğince kurtulmak gerekir. Zeytinyağı ve tuz inatçı ağrılarınızdan kurtulmanızı sağlayacak. Boyun ağrılarından bile rahatlıkla kurtulmanızı sağlayacak olan bu doğal yöntemin uygulanışı şöyle:

Uzmanlar, tuz ve zeytinyağı karışımın 10 gün süre ile uygulanması halinde ağrılardaki azalmanın ve daha rahat bir yaşam sürmenin mümkün olduğundan bahsediyorlar. Zeytinyağı ve tuz uygulanan bölgedeki kan akışı düzeliyor ve kişiler kendilerini çok daha iyi hissediyorlar. Ayrıca zeytinyağı ve tuz uygulaması toksinlerden arındıran bir uygulama olması nedeniyle metabolizmayı da en yüksek noktaya ulaştırma özelliğine sahip. Hiç bir yan etkisinin bulunmaması da çok önemli bir avantaj. Bu işlemdeki tek dezavantaj bazı kişilerin kokusundan rahatsız olması. Onun için de karışımın içine biraz bebek pudrası eklemeniz yeterli olacaktır.

Ağrılardan Kurtulmanızı Sağlayacak Zeytinyağı ve Tuz İçin Gerekli Malzemeler
10 çorba kaşığı kaliteli tuz
20 çorba kaşığı rafine edilmemiş zeytinyağı (Zeytinyağı yoksa ayçiçek yağı da olabilir.)

Hazırlanışı ve Kullanım Şekli
Zeytinyağı ve tuzu karıştırıp cam bir kavanozun içine aktarın. iki gün bekletin. 2 gün sonunda açık renk bir karışım elde etmiş olacaksınız. Hazırladığınız karışımı sabah uygulamak istediğiniz bölgeye sürün ve 20 dakika boyunca bu bölgeye masaj yapın. Masaj işlemi bittikten sonra nemli bir havlu ile uygulama yaptığınız bölgeyi temizleyin. 10 gün süre ile ara vermeden devam ettiğiniz taktirde, kemik ve kıkırdaklardaki kan dolaşımını artıran zeytinyağı ve tuz uygulaması kas yenilenmesine de yardımcı olacaktır.Etkiyi farkedeceksiniz.

Comments