Ünlü Moda Evi Dilenci Ayakkabısı Tasarladı! İnsanlar Bu ayakkabıya Servet Ödüyor!

Modacılar zaman zaman hiç olmayacak bir şeyi trend haline getirip, bu ürünler için neredeyse bir servet istiyorlar. Bunlardan bir tanesi de ünlü moda evi Maison Martin Margiela. 2017 yılının koleksiyonunu açıklayan ünlü moda evi öyle bir ayakkabı piyasaya sürdü ki! hem görüntüsü ile hem de fiyatı ile gerçekten de bu kadar da olmaz dedirtecek türden.  Maison Martin Margiela moda evi 2017 kreasyonunda dilenci ayakkabısını piyasaya sürdü. 30 yıllık bir moda evi olan Maison Martin Margiela ünlülerin de hayran olduğu bir marka olma özelliğine sahip.


2017 koleksiyonunu açıklayan ünlü moda evinin koleksiyonunda en ilginç ve şaşırtıcı parça ise dilenci ayakkabısı. Yanlış okumadınız, bu yılın en trend ayakkabısı dilenci ayakkabısı olacak. Normal zamanda bırakın para vererek bu ayakkabıyı almayı üstüne para verseniz giyilmez dediğiniz bir model. Ama moda oldu ya, bir de çok ünlü bir moda evi tarafından çıkarıldı ya… İnsanlar adeta küçük bir servet verip bu ayakkabıları almak için yarışıyorlar.

Bu ilginç ayakkabı her tarafı yırtık olan aşındırılmış spor bir ayakkabı. Ayakkabının aşındırılmış derisi üzerinde pek çok yırtık mevcut. Daha da ilginç olanı ise, ünlü moda evinini bu dilenci ayakkabısı için 1425 dolar yani yaklaşık olarak 5.000 TL gibi bir ücret istemesi. Bakalım bu küçük servet değerindeki ayakkabıyı kimler alıp giyecek??Göreceğiz:)

Comments