Kirpik Dökülmesine Çözüm Kürü



Güzellik ve bitkisel cilt bakımı uzmanı Suna Dumankaya, kirpik dökülmesi şikayeti olan hanımlara iyi gelecek bir bitkisel kür tarifi ile bayanların kirpik dokulmesi sorununa çözüm sunuyor. Üstelik bu doğal kür hem bitkilerle yapılıyor hem de hiç bir zararı ve yan etkileri yok,gönül rahatlığıyla uygulanabiliyor..

Bu bitkisel formül aslında bitki yağları ile yapılıyor. Badem yağı gibi saç bakımında kullanılan ve kirpik dökülmesine mani olan doğal formül lanolin ve vazelin gibi cilt bakımında kullanılan ürünlerle formül güçlendiriliyor.

ÖNEMLİ!
Bitki yağı alırken:Arkadaşlar bitki yağları alırken soğuk pres olmasına ve tamamen bitkisel içerik(kimi yerler ayçiçek yağı vs gibi yağlarla karışım-katkı yapıp saf içerik diye satabiliyorlar,akabinde o bitki yağının etkilerini göremiyorsunuz,buna oldukça dikkat edin.Ben Mecitefendi bitkisel yağlarını tercih ediyorum,Arifoğlu da alanında en iyilerden ve %100 dogal katkısız yağ garantisi veriyor ve kapıda ödeme imkanı var.

Suna Dumankaya Kirpik Dökülmesi Çözüm Kürü Nasıl Yapılır:

Gerekli Malzemeler: 10 gram badem yağı(tatlı badem yağı olacak,acı badem yağı da var alırken özellikle belirtin), 5 gram lanolin, 5 gram vazelin.

 Hazırlanışı: Malzemelerin tamamını bir kap içerisinde benmari usulü karıştırarak eritin. Karışımı cam bir kavanoza koyarak her gün düzenli olarak kirpiklerinize sürün. Daha sonra papatya çayına pamuk batırarak göz çevrenize pansuman yapın.Bu formülü en az 1 hafta uygulayın. Kür sayesinde kirpiklerinizin dökülmesini önleyeceksiniz.

Not.Bitkisel yağlarınızı ışıktan korumalı ve mutlaka renkli, ışığı süzebilen cam şişelerde saklamalısınız.

Comments